Aanbod

Dressuurinstructie/training op locatie in regio Utrecht/Het Gooi

Enkele plaatsen waar ik lesgeef: Abcoude, Utrecht, Nederhorst den Berg, Hollandsche Rading, Groenekan, Utrecht, Eemnes, Laren, Soest, Lage Vuursche, Westbroek. Mocht je buiten de regio vallen en meerdere ruiters (vanaf 2) op je stal enthousiast hebben gemaakt, kunnen we ook afspreken (bijvoorbeeld voor een themasessie of een clinic, of een maandelijks terugkerende lesdag).

Ik kan je op verschillende manieren begeleiden en trainen:

  • Individuele lessen: hiertoe behoren o.a. rijlessen, houding&zitlessen, longeerlessen, werken/trainen aan de hand lessen en ook proefgerichte lessen.
  • Duo-of groepslessen (maximaal 4 ruiters) tegen gereduceerd tarief.
  • Clinics (bijv. theorie gekoppeld aan praktijkvoorbeelden of alleen praktijk).
  • Cursussen in groepsverband (eventueel gekoppeld aan theorieonderdelen).
  • Paard in training op locatie (bijvoorbeeld bij een specifiek rij-probleem of bij zwangerschap, ziekte of vakantie van de ruiter).
  • Themasessies: korte theorie bijeenkomsten waarin een thema uit de klassieke rijkunst centraal staat en kennis en inzichten hierover gedeeld wordt. Eventueel gecombineerd met uitvoer in de praktijk onder begeleiding.

Ik ben zelf in het bezit van twee IJslanders die ik tot een hoog niveau in de klassieke rijkunst opleid, waarbij het een leuke en logische bijkomstigheid is dat álle gangen worden verbeterd, dus ook de tölt. Dit betekent echter niet dat mijn passie bij dit ras ophoudt. Zeker ook bij het opleiden en trainen van andere rassen heb ik veel plezier en voldoening, ongeacht welk niveau of ambitie de ruiter met zijn paard heeft.
Samen kunnen we werken aan iedere uitdaging en ieder probleem dat je ondervindt. Ik help je graag op een verantwoorde manier datgene met je paard te bereiken waarnaar jij op zoek bent.

De tarieven kun je bij mij opvragen Contact.  Bij regelmatige vraag naar begeleiding en instructie hanteer ik een speciaal tarief.

Binnen een straal van 15 km vanuit Mijdrecht reken ik geen reiskostenvergoeding. Daarbuiten geldt een tarief van € 0,30 per kilometer. Als ik meerdere ruiters op een locatie buiten de 15 km lesgeef, dan worden de reiskosten gedeeld.

 

Lessen die binnen 24 uur worden afgezegd zullen helaas in rekening moeten worden gebracht (m.u.v. overmacht), tenzij er gelijktijdig een nieuwe lesafspraak wordt gemaakt binnen dezelfde week.

Het dragen van een cap is tijdens mijn rijlessen verplicht.